خانواده داماد، عروس را در لباس عروسی کتک زدند!

یازار :

+0 به یه ن

حدود شش ماه قبل از طریق یکی از سایت های همسریابی با «پرهام» آشنا شدم و با یکدیگر ازدواج کردیم اما فهمیدم همسرم دچار نوعی بیماری اختلالات رفتاری نامعقول است که مدام مرا مورد آزارهای جسمی شدیدی قرار می داد و از این گونه رفتارهایش لذت می برد.

به گزارش تازه نیوز، حدود شش ماه قبل از طریق یکی از سایت های همسریابی با «پرهام» آشنا شدم و با یکدیگر ازدواج کردیم اما زمانی فهمیدم همسرم دچار نوعی بیماری اختلالات رفتاری نامعقول است که مدام مرا مورد آزارهای جسمی شدیدی قرار می داد و از این گونه رفتارهایش لذت می برد تا این که روزی مجبور شدم با لباس عروس به خانه مادرشوهرم بروم و…

به نقل از خراسان، زن ۲۵ ساله که مدعی بود توسط خانواده شوهرش مورد ضرب و جرح شدید قرار گرفته است در حالی که لباس عروس به تن داشت درباره قصه زندگی اش به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری طبرسی شمالی مشهد گفت: تک دختر یک خانواده پنج نفره هستم که دو برادر کوچک تر از خودم دارم.

مقالات بیشتر:دفتر ازدواج تهران

پدرم یک شرکت بزرگ خصوصی را اداره می کند و از نظر مالی وضعیت مناسبی داریم. من برای تحصیل در یکی از رشته های زیرمجموعه پزشکی از قوچان به مشهد آمدم و تحصیلاتم را در یکی از دانشگاه های مشهد ادامه دادم ولی در ترم پایانی علوم آزمایشگاهی بودم که به پیشنهاد یکی از دوستانم در یکی از سایت های همسریابی ثبت نام کردم چرا که در آن سایت ادعا شده بود فقط افراد تحصیل کرده در گروه های پزشکی به خانواده ها معرفی می شوند.

بالاخره پس از پایان تحصیلات وقتی به قوچان بازگشتم، پرهام را به من معرفی کردند که زن عموی او در رشته پرستاری تحصیل می کرد. وقتی برای آشنایی با یکدیگر قرار گذاشتیم پرهام مدعی شد در رشته مهندسی راه و ساختمان تحصیل کرده است ولی زن عمویش نام او را در گروه تحصیل کردگان علوم پزشکی نوشته بود. با این حال من اهمیتی به موضوع ندادم و به پیشنهاد اطرافیانم به یک جلسه مشاوره ای رفتیم .

مشاوران آن مرکز تشخیص دادند که من و پرهام زیاد برای ازدواج با یکدیگر مناسب نیستیم ولی او و خانواده اش دست بردار نبودند و ادعا می کردند این گونه مشاوره ها زیاد قابل اعتماد نیستند و نمی توانند در چند جلسه مشاوره موضوع به این مهمی را به درستی تشخیص دهند. در نهایت با اصرار پرهام و خانواده اش به ازدواج با او رضایت دادم و با وجود مخالفت های پدرم پای سفره عقد نشستم. در همان روزهای آغاز دوران نامزدی پرهام اصرار داشت هر چه زودتر زندگی مشترک مان را آغاز کنیم.

او در همین مدت خواسته های نامعقول و زننده ای از من داشت و مدعی بود باید برای اثبات « دوست داشتن» آن ها را تحمل کنم. هنوز چندماه بیشتر از مراسم عقدکنان سپری نشده بود که رفتارهای غیرعادی و سادیسم گونه پرهام مرا دچار بیماری های خاصی کرد ولی بازهم چون فکر می کردم پرهام همسرم است و باید رضایت او را جلب کنم، همه این شکنجه های جسمی و روحی را تحمل می کردم تا این که به حدی سلامتی ام به خطر افتاد که این رفتارهای نامعقول به اختلافات شدید بین من و پرهام تبدیل شد.

با این حال با وساطت بزرگ تر ها من جهیزیه ام را به مشهد آوردم و در طبقه پایین منزل مادر شوهرم ساکن شدیم. در حالی که فقط شش ماه از دوران نامزدی ما می گذشت، یک شب در میان بهت و ناباوری ، پرهام با بیان این که من دیگر تو را دوست ندارم به شدت کتکم زد و مرا از خانه بیرون انداخت چراکه من دیگر به دلیل خواسته های نامعقول و زننده او حاضر نمی شدم بیشتر از این مورد شکنجه های جسمی قرار بگیرم.

از سوی دیگر چون هیچ آشنایی در مشهد نداشتم با پدرم تماس گرفتم و همان شب به شهرستان رفتم ولی روز بعد همسرم به اتهام سرقت گوشی تلفن از من شکایت کرد در حالی که خودش گوشی را به دیوار کوبیده و خرد کرده بود. در همین حال پدرم که از مشکلات شرم آور من خبر نداشت و من هم به شدت خجالت می کشیدم این گونه مشکلات را با خانواده ام در میان بگذارم، راهی مشهد شد تا با خانواده پرهام صحبت کند.

با آن که پدرم از ابتدا مخالف این ازدواج بود و تنها به دلیل اصرارهای ناعاقلانه من راضی به این ازدواج شد ولی باز هم مرا در پناه خودش گرفت و تلاش کرد بین ما وساطت کند با این حال پرهام و خانواده اش آن قدر به پدرم توهین کردند که او به ناچار یک سیلی به گوش پرهام نواخت و آن ها نیز پدرم را کتک زدند. در این شرایط من تقاضای طلاق دادم و از دادگاه درخواست کردم همسرم از نظر سلامت روحی و روانی مورد معاینات پزشکی قرار بگیرد ولی او نیز به اتهام عدم تمکین از من شکایت کرده بود، به همین دلیل و برای آن که دیگر بهانه ای برای تمکین نداشته باشند من با پوشیدن لباس عروس به خانه آن ها رفتم اما به محض ورود خانواده پرهام روی سرم ریختند و مرا به شدت کتک زدند و…

با توجه به نظر پزشکی قانونی برخی از اعضای این زن جوان باید مورد اعمال جراحی قرار گیرد در حالی که خانواده پرهام به طلاق اصرار دارند، این پرونده با دستور سرگرد جواد یعقوبی (رئیس کلانتری طبرسی شمالی) در دایره مددکاری اجتماعی مورد بررسی های کارشناسی قرار گرفت.

مقالات دیگر:تم تولد تهران



وام ازدواج بر اساس سهمیه بانک ها است

یازار :

+0 به یه ن

وام ازدواج بر اساس سهمیه بانک ها است و احتمال اینکه سهمیه بانکی پر شود وجود دارد.

به گزارش یزدفردا: بسته بودن سایت ثبت نام وام ازدواج موجب نارضایتی زوج های جوان متقاضی دریافت وام ازدواج شده است.

مقالات بیشتر:دفتر عقد شیک

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان یزد در پاسخ به نارضایتی زوج های جوان متقاضی دریافت وام ازدواج، اظهار داشت: وام ازدواج بر اساس سهمیه بانک ها است و احتمال اینکه سهمیه بانکی پر شود وجود دارد.

اردکانی ادامه داد: بسته بودن سایت بانک نیز ممکن است به عنوان مثال فقط تا یک روز طول بکشد.

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان یزد افزود: با باز شدن سایت و ثبت نام در سایت و انتخاب بانک مورد نظر تا پانزده روز مهلت دارند جهت پذیرش به شعبه مورد نظر مراجعه کنند.

اردکانی ادامه داد: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در اولویت کاری بانک‌ها است.

مقالات دیگر:شیشه بری پونک


نظر رئیسی درباره طلاق توافقی و مشاوره ازدواج

یازار :

+0 به یه ن

رئیس جمهور با بیان اینکه تحصیل، ورزش و اشتغال زنان، تحکیم خانواده، زنان سرپرست خانواده برای دولت مهم هستند، گفت: مشاوره های ازدواج باید اصلاح شود، طلاق توافقی باید اصلاح شود و به سهولت انجام نشود. نباید مشاوره به سمت جدایی باشد بلکه مشاوران باید مشکل را حل کنند.

خبرآنلاین: رئیس جمهور با بیان اینکه تحصیل، ورزش و اشتغال زنان، تحکیم خانواده، زنان سرپرست خانواده برای دولت مهم هستند، گفت: مشاوره های ازدواج باید اصلاح شود، طلاق توافقی باید اصلاح شود و به سهولت انجام نشود. نباید مشاوره به سمت جدایی باشد بلکه مشاوران باید مشکل را حل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه الزهرا و روز زن ضمن تبریک این روز به زنان ایران گفت: شخصیت فاطمه اطهر (س) شخصیتی است که باید شناخت و برای شناخت این شخصیت باید از فاطمه(س) و خدای فاطمه کمک گرفت.

رئیس‌جمهور ادامه داد: شناخت فاطمه (س) درک شب قدر است، باید فاطمه (س) را شناخت که یک جایگاه ملکوتی دارد که سخت است و جز برای اولیا خدا این درک وجود ندارد. برای فاطمه (س) نام‌هایی آمده است که ما درک آن را نداریم، مفاهیم بلندی این اسامی و صفات دارد.

مقالات بیشتر:محضر ازدواج شیک

وی افزود: شخصیت فاطمه (س) دست یافتنی است، به آنچه از سیره و سلوک فاطمه (س) است باید توجه کنیم و بشریت به آن عمل کند. هر کسی خطبه جامع فاطمه (س) را بخواند متوجه سیره و سلوک وی می‌شود.

رئیسی گفت: تمام ابعاد زندگی و سیره فاطمه(س) پیش روی ماست، آنچه خداوند معرفی کرده است فاطمه  (س) یک انسان کامل است. فاطمه اطهر یک هدیه مُلکی از پیامبر به اذن خداوند داشت؛ قصه پر غصه فدک، یک هدیه معنوی برجای گذاشتند به اسم تسبیحات فاطمه(س) تا فرزندان ما دچار شرک نشوند.

رئیس قوه مجریه تاکید کرد: این گنجینه ارزشمند از لسان پیامبر به فاطمه اطهر رسید که امروز به ما رسیده است، تمام هستی و عالم در این تسبیحات گذاشته شده است. در همه ادیان ابراهیمی و ادیان الهی فاطمه اطهر الگو است.

رئیس جمهور تاکید کرد: نمی‌خواهند تمدن فاطمی الگوی انسان امروز شود. زنان برای این‌که خواسته‌شان در عالم شناخته شود باید فهم گمگشتگی زنان امروز شناخته شود ‌.

وی ادامه داد: نگاه به زنان در کشورهای ابزاری است برای همین باید کشورهای که مسئله‌ زنان برای شان مهم است باید دور هم جمع شوند. امروز سخن از پیشگیری از گمگشتگی در هویت است.

رئیسی گفت: امروز مسئله زنان ما تکریم مقام واقعی زنان و هویت واقعی آنان است. خداوند در وجود زن این هویت را گذاشته است و با مردان در رسیدن به کمال هیچ تفاوتی نگذاشته است. هیچ تفاوتی بین زن و مرد در رسیدن به کمالات انسانی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: آسیب‌های اجتماعی امروز همه را رنج می‌دهد و تلاش برای رسیدن به هویت واقعی زنان می‌تواند جلوی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را بگیرد.رئیس قوه مجریه گفت: عدم شناخت هویت زنان از چالش‌های اصلی در این حوزه است چراکه هم حق و هم تکلیف در این حوزه وجود دارد، مقام معظم رهبری فرمودند زنان تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز هستند و این را نمی‌شود نادیده گرفت.

وی با اشاره به نقش زنان در دفاع مقدس گفت: ما ۷ هزار شهید زن در دفاع مقدس داریم، شما سراغ ندارید خواهر و مادری مردی را تشویق کرده باشد که به جبهه نرود، جایی را سراغ ندارید بدون صبر و بردباری زنان ارتشی، بسیجی و رزمنده‌ای نقش‌آفرینی نکرده باشد.

رئیس‌جمهور افزود: به تعریفی که امروز در نشست‌های بین‌المللی می‌شود نگاه کنید. حق ارث، حق رای و حق مالیکت چند سال است در غرب شکل گرفته است؟ بیش از ۱۰۰ سال است، ۱۴۰۰ سال پیش اشاره شده که زنان هم باید در بیعت نظر دهند؛ این نگاه اسلام است.

وی تاکید کرد: مسئله زن از مسئله خانواده جدا نیست. باید از کلی‌گویی در حوزه زنان باید دست برداشته شود باید به صورت جزئی بیان شود چگونه از زن باید صیانت شود تا در اجتماع حضور داشته باشد.

رئیسی خاطرنشان کرد: پایه و اساس یک جامعه سالم زنان هستند، یک جامعه سالم باید بر مدار اخلاق، معنویت و عقلانیت استوار باشد که زنان در این موارد نقش اساسی دارند.

وی گفت: حل آسیب‌های اجتماعی که امروز زنان را رنج می دهد در دستور کار دولت قرار گرفته است، ما یک سازمان امور اجتماعی داریم که همه سازمان‌ها از جمله سازمان‌های مردم‌نهاد باید مشارکت کنند، مسئله تحصیل، ورزش، اشتغال و... در حوزه زنان مهم است. در مسئله ازدواج باید بازنگری شود، مشاوران نباید زوجین را تشویق به طلاق کنند باید آنان را به ادامه زندگی تشویق کنند، طلاق توافقی نباید به سهولت انجام شود مشکلات مالی حل می‌شود، دولت مردمی مسأله مسکن را حل می‌کند.

رئیسی اظهار داشت: می‌گویند مگر سالی یک میلیون مسکن می‌شود ساخت؟ بله می‌شود این برنامه دولت مردمی است و باید این مسائل حل شود. شاید زوجین هزینه مشاوره نداشته باشند از برنامه‌های دولت این است که زوجین پیش مشاوران امین رایگان بروند.

رئیس قوه مجریه گفت: مسئله بیمه و اشتغال‌ یکی از برنامه‌های کاری دولت است که ما باید انجام دهیم.

مقالات دیگر:آموزشگاه سنتور غرب تهران


  • [ 1 ]